top of page

Golvsliping

Vi tilbyr sliping av de fleste tre-overflater, som for eksempel:

De fleste tregulv kan slipes opp til flere ganger, og skader i gulv kan ved mange tilfelle repares. Som for eksempel ved å skifte enkelte bord, lameller, eller ved å felle inn nytt treverk. Fuging og sparkling kan også vere aktuelt å bruke.

 

Furu og gran er bløte treslag som i de fleste tilfeller er litt mer utsatt for trykkskader enn løvtre, disse gulvene har som regel god tykkelse og kan slipes mange ganger. 

 

Eik, Ask, Bøk og lignende løvtre har en hardere overflate. De kan slipes, men som regel er disse treslagene lagt som stavparkett med ett begrenset slipe-sjikt.

De kan slipes færre ganger enn god gammel furuplank.​

Vi sliper alle slags tretrapper. Som oftest blir bare trinn og nese slipt. Men om du ønsker, sliper vi gjerne hele trappen, inkludert håndløper.

kan renoveres med sliping. Selv om panelet har profiler så kan det la seg slipe. Tømmervegger er også mulig å få slipt, eventuelt renset/skurt med  grønsåpe eller linoljesåpe.

Ved noen tilfeller bruker vi fres på både vegger og gulv for å fjerne tepperester, beleggrester, eller mange lag med måling.

Ellers er det mulig å få slipt bord, benkeplater eventuelt møbler.

Tregulv

Trapper

Tømmerveggar - panel

bottom of page